Vrienden van De Baarnsche Golfcup

Zonder vrienden kunnen we het niet !!!!!

Vrienden van de stichting de Baarnsche Golfcup die het organiseren van de golfwedstrijd mede mogelijk maken zijn:

 

 

DB Climatsystems

Sinds de oprichting in 1996, is DB Climasystems B.V. een trouwe partner gebleken voor de levering van apparatuur ten behoeve van klimaatbeheersing.
De groep klimaatbeheersing bestaat uit onder andere koelmachines, warmtepompen, computer room units,
ventilator convectoren en energiebesparende oplossingen

DB Climasystems is importeur en leverancier van deze producten, en verzorgt de inbedrijfstelling, het planmatig onderhoud en de levering c.q. plaatsing van onderdelen.

De kwaliteitscontroles in de fabrieken maken onlosmakelijk onderdeel uit van het gehele productie proces. De apparaten worden in de fabrieken uitgebreid getest, en aan de productontwikkeling wordt zeer veel aandacht besteed.

Deze bedrijfsbrochure geeft u een indruk van onze mogelijkheden. Mocht u na het bestuderen van de brochure interesse hebben, dan zijn wij graag bereid u van dienst te zijn.

Lees meer https://www.dbclimasystems.nl/index.php/nl/

 

 

Kruba

Kruba b.v. uit Baarn heeft zich sinds 1955 ontwikkeld tot een zeer professionele en betrouwbare leverancier van product -machines voor de aluminium-, hout-, en kunststofverwerkende industrie. De machines die Kruba b.v. levert variëren van eenvoudige standaardmachines tot complexe, hoogwaardige CNC-gestuurde productielijnen. Kruba B.V. levert deze machines van de topmerken Graule, Pertici, Rapid, Urban, Maka, Thorwesten en Italmac en aangevuld met Kruba's huismerk Kruba.


LEVERINGSPROGRAMMA
Wij leveren verspanende machines voor de bewerking van:
1. Aluminium
2. Hout
3. Kunststof
Alsmede lasmachines voor het lassen van kunststof profielen.
Deze machines worden gebruikt in onder andere de volgende industrieën:

Lees meer http://www.kruba.nl/ 

 

 

Bakker Kuiper

Midden in het hart van baarn ligt de winkel van bakker Kuiper.
In een omgeving waar het verleden en het heden elkaar ontmoeten.

Het verleden begint 1913 en dat vindt u terug in de wandkasten en winkelpui.
In het heden vindt u de unieke kleurstelling en de open bakkerij u kijkt recht in de oven. In deze mini bakkerij maakt Silvester met grote passie zijn bijzondere desembroden, echte fransenstokken onder toeziend oog van de klant. In deze ontmoeting plaats voor smaakliefhebbers is het Zien, Ruiken, Proeven en Genieten

Lees meer http://www.sinds1913.nl/
 

 

Wim Hogeveen Mannen

Wim Hogeveen Mannen is al bijna 40 jaar een begrip in het ‘vorstelijke’ centrum van Baarn. Grondlegger Wim Hogeveen senior, die in de jaren ’90 het stokje overdroeg aan zijn zoon Gert Wim, is nog steeds verantwoordelijk voor een wel heel bijzonder deel van het assortiment: de fraaie collectie wijnen. Dat geeft meteen aan dat het bij Wim Hogeveen Mannen letterlijk en figuurlijk over sfeer proeven gaat. In een uiterst prettige ambiance kunt u genieten van een veelzijdige collectie herenmode, die gaat van klassiek tot ‘smart business casual’. Inclusief een opvallende collectie schoenen en accessoires. In alle rust, naar wens onder het genot van een goed glas wijn. Bij Wim Hogeveen Mannen zijn de absolute topmerken vertegenwoordigd en kunt u ook een maatkostuum laten aanmeten. 

Lees meer http://www.wimhogeveen.nl/index.php/

 

 

Dorsthuys Demmers & Spijslokaal

Dorsthuys Demmers & Spijslokaal is een gezellig en mooi ingericht restaurant waar we u niet alleen van een heerlijke lunch of voortreffelijk diner kunnen voorzien, maar waar u ook rustig neer kunt strijken voor een goede kop koffie met gebak of een gezellige borrel met lekkere hapjes. Dit alles wordt u door ons vakkundig personeel op correcte, maar ook gezellige en vlotte manier voorgeschoteld.

Lees meer http://www.dorsthuysdemmers.nl/

 

 

Marchon Eyewear

Marchon Eyewear is de toonaangevende Amerikaanse brillen bedrijf en een van de grootste in de wereld. Marchon produceert, distribueert en verkoopt brillen en brillen die allerhoogste kwaliteit, fashion forward trends en technologische innovaties representeren.

Lees meer http://www.marchon.com/
 

 

 Banket Hendricksen

Banketchocolaterie Hendricksen is met een bakkersgeschiedenis van maar liefst honderd jaar onmiskenbaar de lekkerste winkel in het prachtige Gooi.Kom gauw een kijkje nemen in het mooie hoekpand van Hendricksen aan de Nieuwstraat in Baarn waar ons professionele team van banketbakkers en winkeldames zich dagelijks inzet om u te voorzien van allerlei luxe lekkernijen.

Hieronder blijft u op de hoogte van onze reclameproducten. Om de twee weken hebben wij weer wat nieuws om te proeven.

Lees meer https://banket-hendricksen.nl/

 

 

Newasco Textielreiniging De Hoop B.V.

Samen bedenken wij de beste aanpak voor uw schone was. We kijken welke oplossingen nodig zijn om elke dag goed te zorgen voor u, uw mensen en natuurlijk uw cliënten. Daarbij gaan we uit van maatwerk op basis van ervaring en goedwerkende principes. Bijvoorbeeld dat tijdens voortraject en contractperiode dezelfde persoon uw aanspreekpunt blijft. En door innovaties vanzelfsprekend door te voeren, ook voor u. Voordat het probleem ontstaat, hebben wij de oplossing. En verandert er iets bij u? Dan verandert er iets bij ons. Samen werken aan schone was, wij kunnen het.

Lees meer http://www.newasco.nl/

 

   
 

Iris Brillen 

Iris Brillen is een exclusieve optiekzaak, waar het dragen van een bril welhaast tot kunst verheven wordt.

Hier worden collecties samengesteld uit de grootste top- en modemerken, waaronder Cartier, Prada, Stella McCartney, Pomellato en Alain Mikli. Er is tevens een goudcollectie monturen, monturen van hoorn, er zijn volop zonnebrillen en contactlenzen.

Lees meer http://www.irisbrillen.nl/

 

Restaurant Greenfields

Welkom bij Restaurant Greenfields in Baarn. Kilometertje van de A1 verderop paleis Soestdijk en overkant kasteel Groeneveld. Ludieke kaart met pasta's, salads, hamburgers, fine Eastern, mooie vlezen, verrassende combinaties met ook soms wat classic dishes. Warme kleuren, prettige sfeer, casual dining, zalen, catering, meeting point...

Lees meer  http://www.greenfields.nl/ 

 

 

Hits: 4848