Sponsoren van Baarnsche Golfcup

De golfdag wordt mede mogelijk gemaakt door onze sponsoren, te weten:

 

Kwaliteit, Veiligheid en Milieu zijn belangrijke speerpunten in het beleid van Volvo

Bij Volvo Buitenweg kunt u op een originele wijze kennis maken met deze onderwerpen. Milieu gaat natuurlijk veel verder dan alleen maar het terugdringen van CO2. Volvo Buitenweg heeft twee kunstenaars opdracht gegeven het milieubeleid van Volvo op een originele manier te vertalen in beelden van oude Volvo onderdelen. Een kunstzinnige vorm van recycling… met inhoud! Kom en bezoek de expositie in onze showrooms.

Lees meer http://www.buitenweg.nl/

 


Wij willen de beste onafhankelijke partner zijn voor ondernemers en bestuurders. Onze expertise ligt in de accountancy en advisering. Onze adviesvaardigheden: financiële, fiscale- en juridische advisering, bedrijfsadvisering, financieringen, personeelsbeleid, corporate- en personal finance, recovery en internationaal zakendoen.

Lees meer http://www.mth.nl/nl/

 


   

Stapeltjes schoon goed, dat is waar we het voor doen. Schone was die weer met plezier gebruikt wordt. Dag in, dat uit.

Samen bedenken wij de beste aanpak voor uw schone was. We kijken welke oplossingen nodig zijn om elke dag goed te zorgen voor u, uw mensen en natuurlijk uw cliënten. Daarbij gaan we uit van maatwerk op basis van ervaring en goedwerkende principes. Bijvoorbeeld dat tijdens voortraject en contractperiode dezelfde persoon uw aanspreekpunt blijft. En door innovaties vanzelfsprekend door te voeren, ook voor u. Voordat het probleem ontstaat, hebben wij de oplossing. En verandert er iets bij u? Dan verandert er iets bij ons. Samen werken aan schone was, wij kunnen het....

 

Lees meer http://www.newasco.nl/

_____________________________________________________________________________________________________________________________________

Actief en betrokken in uw omgeving, samen met onze leden en klanten. Een bank die verbindt met hoofd, hart en handen. Dat is Rabobank Amersfoort Eemland, uw bank in Amersfoort, Baarn, Eemnes, Hoevelaken, Hoogland, Hooglanderveen, Leusden en Soest. Hier vindt u praktische informatie over onze dienstverlening en maakt u kennis met onze lokale initiatieven.

Meer over Rabobank Amersfoort Eemland

Hits: 2263